Budinca cremoasa deosebita, care poate fi facuta atât cu lapte integral cât si cu lapte de orez sau de soia. Mod de preparareÎndepartati 6 linguri de lapte din 0,5 l si amestecati cu pulberea de budinca si 2 linguri de zahar RAPADURA din trestie. Aduceti laptele ramas la fierbere, îndepartati-l de pe foc, amestecati pudra de budinca si aduceti-l dinou la fierbere.Întrebuintare Se amesteca pudra de budinca cu 6 linguri de lapte rece si 2 linguri de zahar din trestie Rapadura, si se amesteca în 0,5 l de lapte în fierbere, se aduce în clocot pentru scurt timp.
Informatii nutritionale:
Amidon de porumb, pudra de cacao degresata 20%. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Informatii nutritionale:
- kj: 1483
- kcal: 351
- grasimi: 3,4g
- acizi_grasi_saturati: 2,1g
- glucide: 68g
- zaharuri: 0g
- fibre: 8,6g
- proteine: 7,8g
- sare: 0,25g
Amidon de porumb, pudra de cacao degresata 20%. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.