Cerealele traditionale din Africa de Nord din grâul dur sunt versatile si foarte rapid de pregatit, în doar 10-15 minute. Grâul dur este curatat si zdrobit. Apoi boabele sunt gatite, uscate, cernute si ambalate. Întrebuintare Utilizabil pentru mai multe scopuri, adaugire ideala este nautul, are un gust foarte bun cu legume sau sosuri picante de legume.
Alergeni:
cous-cous(grau)
Alergeni urme:
soia
Informatii nutritionale:
Cous-cous este un grau dur prefiert si tocat. provin 100% din agricultura biologica.
Alergeni:
cous-cous(grau)
Alergeni urme:
soia
Informatii nutritionale:
- kj: 1508
- kcal: 356
- grasimi: 2g
- acizi_grasi_saturati: 0.3g
- glucide: 71g
- zaharuri: 3g
- fibre: 5g
- proteine: 11g
- sare: <0,01g
Cous-cous este un grau dur prefiert si tocat. provin 100% din agricultura biologica.
