Faina de cânepa de înalta calitate, cu gust usor gustos, este bogata în proteine si fibre vegetale. Faina de cânepa este obtinuta prin macinarea atenta a semintelor, deci este deosebit de bine dezvoltata, iar ingredientele sunt astfel foarte rapid disponibile organismului. Întrebuintare In cereale si deserturi, pentru coacere si gatit, pentru a rafina sosurile; pentru stabilirea supei si sosurilor; ca supliment alimentar pentru sportivi, Recomandare de consum Suma zilnica recomandata max. 15g pe zi, nepotrivit pentru sugari si copii mici. Bogata in vitamine si minerale.Indicata pentru sportivi.
Alergeni urme:
gluten
Informatii nutritionale:
Faina din seminte de canepa, din seminte degresate. provin 100% din agricultura biologica.
Alergeni urme:
gluten
Informatii nutritionale:
- kj: 1169
- kcal: 284
- grasimi: 8,8g
- acizi_grasi_saturati: 1.0g
- glucide: 3,0g
- zaharuri: 3,0g
- fibre: 51g
- proteine: 32g
- sare: <0,01g
- fier: 18mg(129%)
- magneziu: 526mg(140%)
- zinc: 9,9mg(99%)
- alfalinolenic: 1,3g
Faina din seminte de canepa, din seminte degresate. provin 100% din agricultura biologica.