Crema tartinabila cu mazare si busuioc
Cod produs: BG-411941
23,73 Lei
În stoc
Crema tartinabila Allos va va oferi o placere 100% vegetariana, vegana, fara gluten – doar bucati intregi de legume din legumele noastre de ferma. Va puteti bucura de o mare varietate de sortimente delicioase, despre care angajatii nostri Allos va vor spune de ce sunt atât de entuziasmati. Pana la aparitia gamei “HOF-GEMUSE” nu a existat niciodata o proportie atât de mare de legume într-o crema tartinabila în magazinele ecologice de specialitate. Suntem mandri de asta. Dar suntem si mai mândri ca atât de multe legume sunt pur si simplu delicioase. Convinge-te de asta.Acest produs contine 65% legume, amestecul de mazare si busuioc are un gust proaspat incomparabil. Gustul natural este rafinat de o nota de menta si o usoara condimentare cu ardei iute. Tara Regiunea de origine Ingrediente principale Diferite tariTara de procesare GermaniaProdus organic daPonderea ingredientelor organice 100% organicSigiliul de stat Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE Agricultura UE agricultura non-UEOrganismul de inspectie organica DE-ÖKO-003Ce standard este îndeplinit Standardul CEE 8342007Alte criterii de calitate si etichete Spicul de grâu fara gluten de la DZG
Informatii nutritionale:
mazare* 33%, dovlecel* 14%, seminte de floarea soarelui*, busuioc* 10%, ulei* de floarea soarelui, morcovi* 6%, sirop de agave*, suc concentrat de lamaie*, amidon din cartof*, usturoi 2%, sare de mare, ceapa praf*, menta*, agent de ingrosare faina* de roscove, chilli pudra*. *provin din agricultura ecologica
Informatii nutritionale:
- kj: 963
- kcal: 232
- grasimi: 18
- acizi_grasi_saturati: 2,1g
- glucide: 10g
- zaharuri: 4,5g
- fibre: 5,6g
- proteine: 5,8g
- sare: 1,4g
mazare* 33%, dovlecel* 14%, seminte de floarea soarelui*, busuioc* 10%, ulei* de floarea soarelui, morcovi* 6%, sirop de agave*, suc concentrat de lamaie*, amidon din cartof*, usturoi 2%, sare de mare, ceapa praf*, menta*, agent de ingrosare faina* de roscove, chilli pudra*. *provin din agricultura ecologica